Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

Szabadság, Elvtársak!

2019. november 13. - Érdi Oldal

Az egyik gazdasági portált az érdi önkormányzat arról tájékoztatta tegnap, hogy T. Mészáros András leköszönt polgármester hivatalosan annyira kevés szabadságot vett ki az elmúlt öt esztendőben…

Érd ellenzéki többségű önkormányzatának tájékoztatására hivatkozva a balliberálisokat kiszolgáló propagandamédia (Index; Alfahír; napi; 168óra; 444; 24.hu; hírstart; Népszava, stb.) azon rugózik, hogy a nemzeti oldal leváltott polgármestereinek sok szabadsága bennragadt. Ez alapján pedig nemcsak a jogszerű végkielégítés, hanem a szabadságmegváltás is jár nekik a törvény szerint.

Folytatódik tehát a balliberális sajtó „falkában támadunk” akciója a nemzeti oldali politikusok ellen. A sakál vokál elindítója természetesen a H. Csőzik által vezette érdi önkormányzat, amely „tájékoztatja” a hazug médiát.

bastya.jpg

Folyik a sivalkodás ­- nem vette ki a szabadságot, hanem dolgozott a városáért és most, kinek 9 év, kinek 13 év után jár a szabadságáért a megváltás. Azon politikusok ellen folyik a boszorkányüldözés, akik közül többen polgármesterségük alatt egy fillér jutalmat sem vettek fel. Érd leköszönt polgármestere, T. Mészáros András például egy forint jutalmat sem vett fel polgármestersége idején. Azok ellen lázítanak most a sajtóhiénák, akik sok-sok évig hétköznapot, hétvégét, ünnepnapot, vasárnapot nem nézve városuk élén szolgálták a közösséget, és továbbra is szolgálják képviselőként, közszereplőként, ki így, ki úgy.

Érd a mi városunk, maradjunk hát helyi példánál: a szoclib Döcsakovszky polgármesternek eszébe sem jutott az önmérséklet, s már 2003-ban az éves(!) fizetésének 80(!!) százalékát adta magának jutalmul. 2004-ben és 2005-ben pedig közel 3-3 millió forintot. Végül egy olyan ciklus után, ami három és fél milliárd forint hiánnyal ért véget, a törvény szerint járó háromhavi végkielégítés mellett plusz egy hónapot szavazott meg neki a T. Mészáros András vezette közgyűlés. Akinek aztán 40,5 milliárd forint pluszos kassza mellett H, Csőzik nulla forint plusz végkielégítést szavaztatott meg a ballib többséggel.

Mindezek után tippeljenek, Döcsakovszky alpolgármestere, H, Csőzik László vajon mennyi jutalmat vehetett fel 2002 és 2006 között?.... Mennyi végkielégítést? És mennyit 2010-ben?

A Galilei kör ükunokáinak, a multikulti élcsapatának T. Mészárosék mértéktartása már sok, ezt már nem tudják lenyelni, ez már oly felháborító szemtelenség és provokáció az irányukba, amit a liberalizmus az ő végtelen türelme mellett sem engedhet meg. Mert ezek a volt polgármesterek a városukkal, nemzetükkel törődtek, pfúj, menjenek már világgá, s hagyják szabadon rabolni az egyik szélen gyurcsányistákat, a másik szélen kisnyilasokat, közepükön a „haladó” liberálisokkal.

„És ne kérdjed senkitől, miért?

Vagy: „Rosszabb voltam mint ezek? …”

Magyar voltál, ezért.”

 

süti beállítások módosítása