Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

Jé, Csőzik első útja mégis Brüsszelbe vezetett...

2019. december 05. - Érdi Oldal

A választási kampányban többször elmondtuk, leírtuk, hogy a balliberális jelöltek közül többen úgy jártak Brüsszelbe a kampány során, mintha hazajárnának, és megjósoltuk, hogy megválasztása esetén Csőzik első útja is Brüsszelbe vezetne. Jött is az ilyenkor szokásos ballib mantra, hogy sorosozunk. 

 

És lám, Csőzik első külföldi útja Brüsszelbe vezetett. Pedig várták őt november 11-én testvérvárosunkba, Lubaczówba is, Lengyelország legnagyobb nemzeti ünnepére, ahol 10 éve eddig minden alkalommal Érd polgármestere mondott beszédet. Nem így idén. Csőzik ugyanis nem tartotta érdemesnek arra ezt az alkalmat, hogy megjelenjen az ünnepségen. Így tíz év óta először nem hangzott fel magyar szó, nem hangzott el az érdiek üdvözlete a Szabadság emlékművénél.

csl_brusszel.jpg

Brüsszelbe annál nagyobb sietséggel utazott, és míg a lengyel ünnepet még egy facebook-posztra sem méltatta, brüsszeli útjáról fotókkal és hosszú, ám semmitmondó szövegben emlékezett meg. Posztja az ingyen brüsszeli pénzekről és a pár hét alatt összedobható, ám konkrétan meg nevezett pályázatról körülbelül olyan volt, mint a kampány során tett ígérete az ingatlanonként fizetendő 250.000 forintról. Jól hangzik, sokan be is dőlnek neki, de csak szemfényvesztés, semmi több. 

 

 

 

süti beállítások módosítása