Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

CSAK KEDDTŐL FOGADNAK AZ ÉRDI ÓVODÁK?

Se a polgármester, se a média nem adott időben tájékoztatást

2020. május 22. - Érdi Oldal

Mióta a kormány bejelentette az óvodák, bölcsődék újranyitását, felelős vezetőhöz méltóan H.Csőzik facebook oldala, lakájmédiájának felületei másról sem szólnak, mint, hogy mikor, hogyan vihetik a szülők gyermekeiket ismét közösségbe. Ja nem.

 100 MILLIÓÉRT FELÚJÍTJÁK ÉRDEN A KINCSES ÓVODA UDVARÁT?! Vajon ki ...

Több olvasónk is dühös üzenetben tudatta velünk, hogy a városvezetés vagy az érdi média semmiféle tájékoztatást nem adott az óvodai, bölcsődei kezdés részleteiről. Az egyik anyuka pedig eljuttatta nekünk az egyik érdi óvodában készített fotóit, melyeken egy ma(!!) kihelyezett hirdetmény látható. Ezen tájékoztatja az intézmény a szülőket, hogy ha valaki szeretné vinni a gyermekét, akkor két munkanappal előbb jelentse azt be. Magyarán: ez alapján hétfőn senki sem viheti oviba a gyermekét, hiszen már nincs két munkanap a jelentkezésre addig.

Ezzel ellehetetlenül a május 25-ei, hétfői kezdés lehetősége, tehát, aki arra számított, hogy ekkor már viheti gyermekét, nem lesz rá módja - legalábbis a kiírás szerint.

Megnéztük az érintett óvodák nyilvános közösségi felületeit is. Ott bejegyzésünk  megjelentéig semmilyen tájékoztatás nem szerepelt.

A városi hírportál propaganda média felületein sem olvashattunk tájékoztatást az óvodai élet újrakezdésének részleteiről.

Felkerestük Csőzik László polgármester oldalát is, de a fecskékről és gólyákról készült cuki lájkvadász posztok mellett ott sem találtunk tájékoztatást. Bizonyára nem maradt már idő arra, hogy a város húsba vágó közügyeivel is foglalkozzon szegény, az ellenzékétől állandóan csak bántást kapó pesti ügyvéd úr.

Javasoljuk hát, hogy mindenki mielőbb keresse fel óvodájának portáját és ellenőrizze a teendőket, mert úgy látszik, hogy a 21. század harmadik évtizedének küszöbén az érdi családokat érintő ügyekben ez a tájékozódási forma maradt már csak.

süti beállítások módosítása