Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

VESZÉLYBEN AZ ELVIRA MAJOR?

2020. január 28. - Érdi Oldal

Mi történik az Elvira majorban? Miért vágják ki a gyümölcsfákat?

20200128_093923.jpg

Ezt az z Elvira majorban készült fotót az egyik nagylétszámú facebook csoportban posztolta egy aggódó olvasónk, de rövid időn belül törölték a posztját, őt magát pedig indoklás nélkül kitiltották a csoportból. Természetesen igyekszünk utánajárni, mi történt, történik Érden, az Elvira majorban. Azt már napok óta suttogják a városban, hogy elkezdték a gyümölcsfák kivágását, miután Tetlák Örs alpolgármester arról nyilatkozott, hogy – az előző önkormányzat terveit elfogadva ­– közvetlenül az Elvira major mellé telepítenék az érdi ipari parkot. Csakhogy míg előző önkormányzat az ipari parkot úgy tervezte, hogy az érintetlenül és biztonságban hagyta volna az Elvira major gyümölcsfáit, most mintha egészen más történne. Legalábbis a megdöbbentő fénykép tanúsága szerint.

Tavaly Tetlák vezetésével és Csőzik László asszisztálása mellett az ipari parkról szóló közgyűlési ülést anarchista módon szétverte az érdi baloldali ellenzék, hazugságokkal telekiabálva a Polgárokl Háza dísztermét és a baloldali médiát.

Pedig akkor egyetlen fa sem került kivágásra.

Most viszont...

Csak nem valamiféle földmutyi van a háttérben?

Bárhogy is, a mostani fakivágások sajnos azt jelenthetik, hogy a továbbiakban az érdiek nem tudnak többet gyümölcsöt vásárolni az Elvira majorban. Főleg, ha ilyen ütemben folytatják a fakivágást.

 

süti beállítások módosítása