Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

RENDŐRSÉGGEL FENYEGETI OLDALUNKAT ÉRD POLGÁRMESTERE

Amíg csak lehet, megírjuk az igazat!

2020. május 23. - Érdi Oldal

A rendszerváltás utáni Érd történetében példátlan módon a rendőrséget küldte a város egyetlen ellenzéki oldalára Csőzik László polgármester. Az egykor liberális politikus ezt az utat választotta a hiteles és igaz tájékoztatás helyett.

spirk1.png

Nem állítjuk, hogy nincs bennünk kicsi félsz, amiért Csőzik hatalmi szóval akarja elhallgattatni blogunkat, de az undor és a hányinger elnyomja a félelmet. Az út, amire Érd polgármestere lépett, visszataszító és aljas, és ami a legfontosabb, elárulja az egykori SZDSZ-es politikus valódi énjét. Szembesítettük a ténnyel, hogy nem tájékoztatja megfelelően a járványügyi adatokról az érdieket, amire a válasz nem az volt, hogy változtatott ezen, hanem az, hogy rémhírterjesztésért feljelentést tett. 

Mindazoknak, akiknek az igazság a fontos, nem pedig Csőzik lájkmániás egójának az etetése, még egyszer leírjuk: hivatalos, hiteles és dokumentummal igazolt forrásból írtunk a polgármester által elhallgatott adatokról. Szerencsére a rendőrség korrektül járt el, és elutasította Csőzik feljelentését.

"Követeljük, hogy            biztosítsa a szólásszabadsághoz való jogunkat, és ne használja a rendőrséget az állampolgárok megfélemlítésére, zaklatására, megbüntetésére, amikor azok élni kívánnak jogaikkal! A magyar törvények értelmében mindenkinek joga van ahhoz, hogy a véleményét kinyilvánítsa, másokkal megossza, akár az online térben is."

Bősz Anett országgyűlési képviselő, Csőzik László élettársa

 

Érd polgármestere ugyanezt az aljas taktikát választotta a választási kampányban is: emberei sorra tették a (nem egyszer az ÁVH-s időkre emlékeztető névtelen) feljelentéseket rágalmakra, általuk konstruált kommentekre hivatkozva a politikai ellenfeleik ellen. Mindehhez az országos balliberális média is asszisztált, például a 24.hu, amely most Csőzik sikertelen feljelentésből is "hírt" kreált. Ugyanez a média persze elhallgatta, hogy a legfontosabb ügyben (igaz, későn, a választás után) az Alkotmánybíróság végül igazságot szolgáltatott.

Csőzikék perverz vonzódása a karhatalmi erők bevetéséhez már a választás éjszakáján megnyilvánult, amikor még a szavazatszámolás idején, órákkal a hivatalos eredmény megszületése előtt kihívták a rendőrséget a polgármesteri kabinet tagjaira, sőt egyikőjüket minden ok nélkül fizikailag is inzultálták. 

És persze ugyanez várható a közeljövőben is. Információnk szerint komoly fizetésért dolgoznak emberek a polgármesteri hivatalban azon, hogy Csőzik feljelenthesse a jelenleg ellenzékben lévő politikusok némelyikét. A hónapokig, sőt akár évekig tartó nyomozás ideje alatt így akarja majd megbélyegezni az ellenfeleit.

1984? Ugyan, kérem.

1944 és 1953. Ez ma Érd.

süti beállítások módosítása