Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

HAVERI CÉG MAGÁNBIZNISZÉT REKLÁMOZZA KÖZPÉNZEN AZ ÉRDI BALOLDAL

2020. július 22. - Érdi Oldal

Az ÉrdiÚjság és az ÉrdMost nevű propaganda oldalak minap megjelent cikkére még a 70-es évek üzemi lapjainak pártösszekötői is elégedetten csettintettek volna. A remekmű arról szól, hogy az Asztalos Éva nevű baloldali önkormányzati képviselő virágos kukákról álmodott, s miután felébredt, úgy gondolta, hogy e remek ötlet közpénzen finanszírozott publicitásért kiált.

Mindjárt az ötlet mellé állított egy vállalkozót, aki potom húszezer forintért virágmintákat fóliáz a másra sem vágyó érdiek kukáira. Érezte persze az Asztalos, hogy ez így könnyen kiverheti a biztosítékot, de mivel baloldali ő, hát nyilván nagylelkű is: vállalja, hogy havonta EGY érdinek finanszírozza a kukavirágzását. És nyomatékképpen pózol is egy kukával a drága. Mindezt olyan komoly arccal, hogy az ember nem tudja eldönteni, ez most egy Monty Python jelenet, amiben John Cleese Asztalos Évának öltözve keresi az élet értelmét, vagy ezeknek tényleg elment a józan eszük.

 

A történet eddig csak röhejes, az igazán felháborító részletek csak ezután derültek ki.

A kukák felvirágoztatására ugyanis egy olyan érdi vállalkozót szemeltek ki, aki történetesen a Csőzik kampányában tevékenyen részt vevő és az önkormányzat Köznevelési, Művelődési és Ifjúsági Bizottságában a baloldalt képviselő Bakos Petra élettársa. Hab a kukatortán, hogy Asztalos mellett más, közpénzből fizetett baloldali önkormányzati tagok is pózolnak a vállalkozó termékével a közösségi oldalon.

Egy Csőzikhez közeli magánvállalkozás keres tehát magának bevételt, ennek az ingyenes reklámozására pedig a közpénzből fizetett érdi sajtót használják.

Vajon bármelyik érdi vállalkozó megkapná ugyanezt a lehetőséget?

Javasoljuk, próbálják ki! (Érd Médiacentrum, HIRDETÉSFELVÉTEL: 2030 Budai út 16-18. Személyesen: hétfő, szerda, péntek 9-13 óráig, vagy munkaidőben telefonon: +36 20 952 1849; Baranyai Veronika)

 

Az ÉrdMost facebook oldalán az érdiek is kommentelték a hírt, az első reakciókból szemezgettünk

 

"Én 200 Ft-ért vettem ilyen matricát a lidl-ben évekkel ezelőtt! Még ma is rajta van a kukán, nem kopott le!"

 

"Ez szuper fontos.... Jesszus! Ennyire unatkozik Dr. Asztalos Éva??? :("

 

"Nagyon szép de a nyugdijból nem telik rá"

 

"Orvos mikor látott ?????????"

 

"Írjátok ki mennyibe kerül :) (ja látom kiírtátok) elmegy a kedve az embernek tőle"

 

Most ti jöttök” - ígérte Csőzik László és baloldali csapata az önkormányzati választás kampányában, de azt nem tette hozzá, hogy ez csak a haverokra/elvtársakra vonatkozik, az „egyszerű” érdiekre nem.

Azon már túlléptünk, hogy az Antidemokratikus Koalíció jogsértő határozatokat százával hozó polgármestere az önkormányzat bizottságainak külsős helyeit nem szakemberekkel, hanem a kampányát segítő zsoldosokkal töltötte fel, így hálálva meg (fizetve ki) a választási győzelmet.

De ezen a legújabb húzáson azért még mi is meglepődtünk.

süti beállítások módosítása