Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

Leparasztozta az érdieket a jogi bizottság baloldali tagja

2020. február 13. - Érdi Oldal

Parasztnak nevezte és trágár szavakkal illette az érdi választókat a Jogi és Közbiztonsági Bizottság egyik baloldali tagja. Kozma Piroska az érdi építkezéseket is szidalmazta. 

 

Kozma Piroska, aki a legnagyobb közösségi oldalon PiroPirko Kozma néven van jelen, Csőzik László egyik legaktívabb segítője volt az önkormányzati választás kampányában. Kitartó és elszánt hűségéért nem maradt el a jutalom: Csőzik a Jogi és Közbiztonsági Bizottságba külsős tagnak jelölte. E minőségében havonta tiszteletdíjat is kap az érdi adófizetők pénzéből.

Kozma az egyik hozzászólásában nagy nyilvánosság előtt dühödten szidalmazta az érdi építkezéseket. Mint írta:

hányok már az összes érdi építkezéstől! csak a bajt, a kellemetlenséget okozzák! meddig kell még épüljön ez a város? meddig engedik még ezt a sok építkezést?

Egy kommentelő felvetésére, miszerint feltehetően az ő háza sem a földből nőtt ki, Kozma azt válaszolta:

nyilván nem, de picsámnyi területekre építkeznek, már semmi kert nem marad

Nem mennénk most bele abba, hogy önkormányzati tagként valaki milyen stílust engedhet meg magának a nyilvánosság előtt. Nyilván kell némi intelligencia annak belátására, hogy ilyet biztos nem. Arra viszont emlékeztetnénk, hogy Érd 2015-ben vált a Modern Városok Program részévé, amelynek keretében rendelőket, óvodákat újított fel és épített az akkori városvezetés. Jelenleg is több iskola, valamint a szociális gondozóközpont építése zajlik (pontosabban döcöget). Az önkormányzat jogi bizottságának baloldali tagja szerint viszont mindez csak kellemetlenséget és bajt okoz? Érdekes hozzállás ez egy olyan személytől, aki az érdiek és a város szolgálatára tett hivatalos esküt.

Ennél is durvább azonban, ahogy Kozma és Csőzik László polgármester hivatalos fotósa, Szabó László az érdi választókról beszélget. Szabó lekezelő stílusú megjegyzésére válaszolva Kozma egyenesen leparasztozta az érdieket.

Mutatjuk:

pirko2.jpg

 

Nos, így beszélgetnek Csőzik emberei rólunk, érdiekről, amikor azt gondolják, hogy maguk között vannak. Rólunk, akiktől a fizetésüket kapják.

Egyelőre csak halkan kérdezzük Csőziktől és társaitól: nem kellene kitenni ennek a két embernek a szűrét? 

Mi, mint érdi adófizetők,határozottan azt mondjuk: DE!

 

 

süti beállítások módosítása