Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

CSŐZIKÉK MEGGYALÁZTÁK AZ ÉRDI GYERMEKORVOS EMLÉKÉT

Ennyi figyelmet fordít a baloldal Érdre - semennyit

2020. június 02. - Érdi Oldal

Csőzik László néhány hete egy interjúban úgy beszélt a Modern Városok Programjáról, mint egy koloncról. "A nyakunkba szakadt" - fogalmazott Érd polgármestere, és e szavakból nem lehet nem kiérezni az undort, amit az Érd történetének legjelentősebb fejlesztési programja iránt érez. Nem csoda, hogy az első, általuk átadandó fejlesztésre, de ami még ennél is rosszabb, a névadójának emlékére is magasról köpnek.

Legyen az érdi identitás része az Elvira-major” | Érd Most!

"Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata tisztelettel és szeretettel meghívja Önt a Dr. Staud Gábor Sasvárosi Egészségház ünnepélyes megnyitójára" - áll Tetlák Örs, a havi több mint egy millió forintért alpolgármester által aláírt és lepecsételt hivatalos meghívón.

Nehéz szavakat találni a kézzel fogható tényre, hogy ezek azt sem tudják, hogy hívták a névadóját az intézménynek, amelyet megnyitnak.

staud.jpg

Elképesztő az a mérhetetlen nemtörődömség, amivel ezek a várost és a városért, az érdiekért sokat dolgozó, csak tiszteletet érdemlő polgárokat kezelik. Még a nevet sem sikerül eltalálniuk. Még véletlenül sem. És nem egyszer, kétszer is helytelenül írják. Nincs egy ember abban a nyomorult, havi több millió forint közpénzt elnyelő polgármesteri kabinetben, akinek feltűnne, hogy nem Gábornak hívták a néhai, szolgálat teljesítés közben, tragikus körülmények között elhunyt gyermekorvost, hanem Józsefnek. Dr. Staud Józsefnek, ti semmirekellők! Így hívták az embert, aki sok-sok éven át gyógyította a körzetben élő beteg gyerekeket.  A sors úgy hozta, hogy ti nyithatjátok meg a nevét viselő új egészségházat, ti, akik még az épület átadójára sem mentetek el, ti, akik azt sem tudjátok, ki volt az az ember, akiről az új intézmény a nevét kapta. Még arra sem vettétek a fáradtságot, hogy elmenjetek az épülethez, ahol hatalmas betűkkel van megörökítve a doktor úr neve...

Akire ti gondoltatok, ti elmeroggyantak, az Staudt Gábor volt jobbikos országgyűlési képviselő. Mert eddig terjed a tekintetetek: a pártpolitikáig. Hogy azon túl is van ÉLET, az már nem jut el a szivacs agyatokig.

Szégyeljétek magatokat!

Minden jóérzésű érdi nevében mi kérünk elnézést néhai Dr. Staud József hozzátartozóitól, hogy ilyen emberek avatják a róla elnevezett egészségházat. 

 

 

süti beállítások módosítása