Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

A sokat bírált közbeszerzések egyik lebonyolítója Érd új jegyzője

Csőzikék el se köszöntek a menesztett jegyzőtől

2020. március 09. - Érdi Oldal

Állománygyűlést tartottak múlt héten pénteken a polgármesteri hivatalban, ahol a polgármester távollétében  jelentették be hivatalosan is a leváltott jegyző távozását. Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet több évtizedes munkáját az új városvezetés tagjai közül senki nem köszönte meg. Úgy tudjuk, helyére mától dr. Konkoly Zita, az előző polgármester, T. Mészáros András főtanácsadójának közvetlen munkatársa lép.

A képen a következők lehetnek: 2 ember

 

Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet eddigi jegyző már 27 éve dolgozik a hivatalban, 8 év szolgálatot teljesített aljegyzőként, 7 évet jegyzőként. Igen jó emberi és szakmai viszonyt ápolok vele, meghatározó személyes kötődésem hozzá, hogy ő volt az első ember, akivel megismerkedtem a városházán 2002-ben.

Ezeket a méltató szavakat nem mi találtuk ki, ezek Csőzik László  és/vagy Fehér Zsolt szavai. A közeltmúlt történéseinek, azaz a jegyző méltatlan körülmények között történő leváltásának és "búcsúztatásának" tükrében bátran mondhatjuk, hogy ennél képmutatóbb mondatokat nehéz lenne találni ma a világhálón.

És e szavak fényében válik különösen gusztustalanná a tény, hogy a hivatal munkatársai előtt a város polgármestere, akinek "meghatározó a kötődése" a volt jegyzőhöz, egy köszönömöt se mondott Mecsérinének, sőt hivatalosan el se köszönt tőle. Ez üzenet mindenkinek, aki Csőzikkel és társaival dolgozik...

Blogunk úgy értesült, hogy ma újabb állománygűlést tartottak a hivatalban, amelyen ezúttal Csőzik is részt vett, s itt jelentette be, hogy a jövőben a jegyzői posztot dr. Konkoly Zita, az előző ciklus Csőzikék által sokat vitatt közbeszerzéseinek egyik lebonyolítója, a közbeszerzési csoport eddigi vezetője töltheti be.

 

 

 

süti beállítások módosítása