Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

Mégsem az érdi baloldal nyerte a pitiánerségi versenyt

Tárnok beelőzőtt és legyőzhetetlennek tűnik

2019. november 07. - Érdi Oldal

Tárnokon a pitiánerség világbajnokai nyertek a választáson, ez most már olyan biztos, mint hogy Gyurcsány akkor is hazudik, ha kérdez.

Egészen tegnapelőttig azt hihettük, hogy az érdi balliberálisoknál nincs pitiánerebb társaság. H. Csőzik polgármester ugyanis megvonta a három havi adható végkielégítést a leköszönő polgármestertől, aki 13 évig vezette és építette a várost. Mindez azonban a fasorban sincs azzal, amit Tárnokon műveltek a győztesek. A kisstílűségnek olyan fokára jutottak e becsesnek egyáltalán nem nevezhető személyek, ahonnan nincs feljebb lejjebb.

Szolnoki Gábor volt polgármester kesernyés hangvételű facebook-bejegyzésben mesélte el az esetet, ami szerint a tárnoki közgyűlés megvonta tőle a lehetőséget, hogy húsz éve(!) használt telefonszámát megtarthassa. Nem a telefont, a telefonszámot!

"Számomat, melyet 10 éve az önkormányzat flottája kezel, elveszik. Legfontosabb érvük az volt, hogy ezt a számot túl sokan ismerik." - írja posztjában Szolnoki Gábor.

Nos, ehhez nem nagyon lehet mit hozzátenni. Legfeljebb annyit, hogy ha egyszer szoborba öntik a pitiánerséget, akkor az minden bizonnyal a megtévesztésig hajazni fog Tárnok jelenlegi polgármesterére, Lukács Lászlóra.

lukacs.jpg

süti beállítások módosítása