Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

Pályázat! Közös esküvői ünnepséget szervez a NOE

Érdiek is lesznek a balatonfüredi ceremónián?

2019. november 08. - Érdi Oldal

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete pályázatot hirdet „Nagycsaládos esküvő” címmel. Ez a második ilyen pályázata az egyesületnek: idén szeptemberben a szentendrei Skanzen adott otthont a NOE által szervezett és finanszírozott eseménynek.

 

 Az egyesület elnöke az érdi Kardosné Gyurkó Katalin, ő álmodta meg egy évvel ezelőtt ezt a nagyszerű eseményt, amelynek keretében idén ősszel öt ifjú pár mondhatta ki egyszerre a boldogító igent. A pályázat olya sikeres volt, hogy az egyesület vezetői úgy döntöttek, ismét meghirdetik a pályázatot. A közös esküvők helyszíne ezúttal a csodálatos Balatonfüred lesz jövő szeptemberben.

nagycsalados-eskuvo-palyazat-1.jpg

 A pályázatra bárki jelentkezhet, akár érdiek is! A kiírás szerint olyan fiatal – 30 év alatti – párok jelentkezését várják, akik szerelmüket eljegyzéssel erősítették meg, s úgy érzik, eljött az idő, hogy életükben először kimondják a boldogító igent. A beérkezett pályázatokat a NOE elnöksége bírálja el, akik három pályázatot választanak ki. Fontos, hogy a pályázatra nem csak a NOE tagjai jelentkezhetnek!

A pályázat részletei ITT olvashatók.

 

 

 

 

süti beállítások módosítása