Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

Megint orbitálisat hazudott Érd új polgármestere

2019. december 14. - Érdi Oldal

Csőzik László - vagy ahogy egyre többen hívják H(azudós) Csőzik -  immár arra sem ügyel, hogy olyat hazudjon,  amivel nem bukik le két perc alatt. Ezúttal arról posztolt egy budaörsi megbeszélése után, hogy ő találta ki: Érdig vezessék el a 4-es metrót. Persze, hogy nem őt találta ki...

Igazából két perc sem kell ahhoz, hogy az ember rájöjjön, H. Csőzik és az igazmondás legfeljebb a végtelenben találkoznak.

liar.jpg

Legújabb, amúgy teljesen értelmetlen hazugsága arról szól, hogy az agglomeráció és a főváros önkormányzati vezetőinek részvétel tartott minapi tanácskozáson felszólalt és elmondta, hogy  a 4-es metrót ki kellene vezetni Érdig. Majd a posztját nagy büszkén ezzel zárta: "Elsőként álltam elő ezzel az ötlettel, nem tudok arról, hogy valaha felmerült volna a 4-es metró kivezetése Érdre."

Az már sok - bár még messze nem elég - érdi előtt világos, hogy H. Csőzik mindenről IS semmit se tud. De hogy a stábjában sincs egyetlen épeszű/becsületes/jól informált ember, aki figyelmeztette volna, hogy "Laci, ekkora ordas baromságot azért mégse mondj/írj", az egészen elképesztő. 

T. Mészáros András, a várost 13 évig vezető volt polgármester rövid időn belül helyre tette Csőzik hazugságát a facebook-oldalán. Posztjában világossá tette, a Pest megyei közgyűlés elnökeként 1998 és 2002 között többször is felvetette ezt a javaslatot a fővárost vezető akkori főpolgármesternek, Demszky Gábornak - aki nem mellesleg Csőzikkel közös pártban volt abban az időben. T. Mészáros utoljára idén februárban egy interjúban is megemlítette ezt a javaslatot.

Csőzik viszont nemhogy bocsánatot nem kért a hazugsága miatt, de ráuszította trolljait T. Mészáros posztjára, akik a kiosztott sorvezetőnek megfelelően rákezdtek az "el kellene fogadni végre a választási vereséget" idióta mantrára. Mintha egy választási vereség egyben a vélemény nyilvánítás jogát is megvonná valakitől.Mintha a győztest nem kötelezné az igazmondás felelőssége, főleg ha egy 70 ezres város vezetőjéről van szó.

Egészen irracionális, ahogy Csőzik hazugságot hazugságra halmoz. A kampányban szakmányban közzétett aljas hazugságokról most nem is beszélünk. De erről az ocsmány szokásáról hivatalba lépése után se mondott le. Kezdte azzal, hogy körbehaknizta a balliberális sajtót a később saját maga által is megcáfolt hazugsággal, miszerint Érd csődközelben van. Az átadás-átvételi jegyzőkönyvből és Csőzik későbbi - egyetlen - őszinte nyilatkozatából kiderült, hogy ez nem igaz, sőt. Folytatta azzal az eszementséggel, hogy Érden idén először volt Adventi vásár. No, ebben azért annyi igazság meglapult, hogy idén volt az első olyan Adventi vásár, amelyen alig lézengtek - annak ellenére, hogy a városvezetés több millió forintot dobott ki rá az ablakon. Ezt követte az új művelődési központ megépítésének ötlete, ami szintén nem tőle ered, hanem az érdi Fidesz választási programjában volt olvasható. Olyannyira, hogy az előző városvezetés még telket is vásárolt erre a célra. És láss csodát, Csőzik épp oda "álmodta" az új művházat, csak éppen ezt is mint saját ötletet adta elő.

Nem folytatjuk a sort, mert túl hosszú lenne.

Volna azonban még egy ötlet, amit igazán magáévá tehetne. Elmehetne végre egy önismereti csoportba, ahol így kellene bemutatkozni: "Sziasztok, Laci vagyok, hazugságfüggő"...

süti beállítások módosítása