Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

ÉRDI BALLIBERÁLIS ARCKÉPCSARNOK

AVAGY KIK IRÁNYÍTJÁK ÉRDET?

2020. január 22. - Érdi Oldal

Új sorozatba kezdünk a mai napon. Bemutatjuk az érdieknek azokat a politikai, média- és egyéb figurákat, akik október óta a várost irányítják vagy épp a közvélemény befolyásolásában vesznek tevékenyen részt. Célunk, hogy megmutassuk orcájuk azon felét, amelyiket igyekeznek elrejteni a nyilvánosság elől. Hisszük, hogy az érdieknek joguk van ismerni ezt a felüket is, hiszen a jövőnkről hoznak súlyos, sokszor egyéni vagy éppen pártérdekek által motivált döntéseket. 

Arcképcsarnokunk rendszeresen (ha nem is napi rendszerességgel) jelentkezik majd. A ranglétra legalsó fokával kezdjük és szép sorban haladunk felfelé. Bemutatjuk a városvezetés köré sereglett helyi "újságírókat", néhányat a tanácsadók, a választás után így vagy úgy kifizetett "civil" aktivisták közül, és persze a a szélsőliberálisoktól a szélsőjobboldalig terjedő paktumkoalíció jeles képviselői sem maradnak ki. Bár nyilván lesz köztük olyan, aki sérelmezi majd, hogy e dicsőséges/dicstelen arcképcsarnok kiállítási darabjává válik, mondván, hogy ő nem közszereplő, de előre szólunk: bizony mindenki az, aki akár politikusként, akár netes megmondóemberként több ezer ember véleményének befolyásolására törekszik.

A balliberálisokkal ellentétben mi nem karaktergyilkosságra készülünk, bár bevalljuk, igény volna rá, látva, ők milyen eredményesen művelik az aljasságot. De ettől függetlenül izgalmas utazás lesz, annyi szent! 

 

kozeleti_kerekasztal.jpg

(forrás: átlátszó_Érd)

süti beállítások módosítása