Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

A DK-s Falus Ferenc Magyarországra hozatná a koronavírust

Az érdiek vajon örülnének neki?

2020. január 28. - Érdi Oldal

Falus Ferenc bukott baloldali főpolgármesterjelölt, volt országos tisztifőorvos Magyarországra hozatná a koronavírust Kínából. Szerinte ez a jó megoldás arra, hogy a világ megtalálja a rohamosan terjedő, halálos áldozatokat szedő vírus oltóanyagát.

koronavirus.jpg

Nem tudjuk, Falus Ferenc személyesen menne-e el Kínába a vírusért, vagy mást küldene maga helyett (fogadjunk), mindenesetre ő úgy látja, hogy ez a következő lépés: Magyarországra hozni a már most több halálos áldozatot szedő, rohamosan terjedő koronavírust.

Komolyan aggódunk a DK-s politikusok szellemi épségéért. A minap Niedermüller Péter nevezte "rémisztő képződménynek" a fehér, keresztény heteroszexuális férfiakat és nőket, most pedig a 2014-es főpolgármester választáson országos közröhej tárgyává váló Falus Ferenc mutatta be, hogy milyen, amikor valakinek elmegy a józan esze.

Falus ráadásul mindezt nem magánemberként nyilatkozta: a DK központi irodájában a DK által szervezett sajtótájékoztatón lehelte a nagyérdemű nyilvánosság arcába.

Igen, ez az a DK, amelyikbe Csőzik polgármester élettársa, Bősz Anett is belépett nemrég.

 

Természetesen ez a szörnyű vírus komolyabb veszélyt jelent annál, mint hogy gyengeelméjűek kezébe adjuk a probléma megoldását. Kínában már több mint százan vesztették életüket a koronavírus okozta tüdőgyulladásban, és csaknem 4500 ember fertőződött meg. A Hupej tartománybeli Vuhan város a járvány epicentruma. 40 millió ember mozgását korlátozzák Közép-Kínában az új koronavírus okozta tüdőgyulladás-járvány megfékezése érdekében, bizonytalan időre felfüggesztették a kifelé tartó közlekedést.

A magyar hatóságok folyamatosan figyelik az Egészségügyi Világszervezet ajánlásait és az európai gyakorlatot, az óvintézkedésekkel kapcsolatos döntéseket ezeknek megfelelően hozzák meg.  Magyarországon nincs koronavírusos beteg és kevés az esélye a járványnak - hangsúlyozta a Nemzeti Népegészségügyi Központ hozzátéve: fokozottan figyelemmel kísérik a kínai koronavírus járványt, és amint indokolttá válik, megteszik a szükséges intézkedéseket.

A gödi Samsung SDI gyár a koronavírus miatt munkába állás előtt „karanténba helyezi” és orvosi vizsgálat alá vonja Kínából érkező alkalmazottjait, bár a céget érintően semmilyen járványügyi intézkedés nincs.

 

süti beállítások módosítása