Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

Csőzik elküldte a város jegyzőjét

2020. február 11. - Érdi Oldal

Távoznia kell Érd város jegyzőjének, annak az embernek, aki nem csak a polgármesteri hivatalt irányította kiválóan az elmúlt években, de töviről-hegyire ismeri a folyó beruházásokat, köztük a Modern Városok program fejlesztéseit. Csőzik László polgármester e lépéssel egy olyan ember talpára kötött útilaput, aki garanciája lehetett volna az általa ígért átlátható és törvényes működésnek.

706cd368-3f77-40e4-9bae-8a9cef81b7d3.JPG

Nem csodálkoznánk, ha a baloldali pártok valamelyikéhez köthető figura jelentkezne és nyerne a közigállás oldalon, a közszféra állásportálján ma hajnalban megjelent pályázatra. A kiírás szerint március 9-től töltheti be az új jegyző a pozíciót.

Tegnapi posztunkban nagyon ráéreztünk, hogy hamarosan az utolsó, vezető állásban lévő szakembert is kvázi kirúgják a város új, nagyonokos vezetői. Ez a hamarosan azonban gyorsabban jött el, mint azt gondoltuk volna.

A város "független" balliberális vezetésű médiájának persze nem hír a jegyző elküldése, pedig legalább 24 órája tudják, hogy Csőzik ezt tervezi. Nyilván nem érkezett meg az engedély, hogy valóban tárgyilagos és független sajtóhoz illően tudósítsák az itt élőket a valódi hírekről. 

Az 1993 óta az érdi hivatalban dolgozó Mecsériné már hónapok óta szálka lehetett az érdi balliberáisok szemében. Az országgyűlési választások után nem sokkal az Átlátszó nevű ellenzéki oldal munkatársa, a Csőzik politikai karrierjét és kampányait feltétel nélkül támogató politikai porpagandista, Kis Zoltán szállt bele páros lábbal a jegyzőbe egy cikkében. De két kézzel jelentkezett a feladatra a bíróság által hazugnak tartott Gutai nevű zsebfirkász is, aki szintén több írásában ekézte a város jegyzőjét. Nehéz nem azt feltételezni, hogy ezek a lejárató cikkek Csőzik megrendelésére vagy legalábbis a tudtával készültek. 

Mindent egybevetve a város ugyan rosszul jár Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet távozásával, de ő maga nyilván megkönnyebbül, hogy elhagyhatja ezt a hozzá nem értők által irányított zsebcirkálót. Csak a hivatal azon dolgozóit sajnáljuk, akiknek tovább kell szenvedniük az inkompetenciától, agresszivitástól és bunkóságtól sújtott városvezetők ámokfutásától.

 

 

 

süti beállítások módosítása