Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

Közpénzt fizet Csőzik a facebookos megjelenéseinek támogatásáért

Egy cég havi nettó félmillióért végzi a megbízást

2020. február 28. - Érdi Oldal

 Akik a különböző érdi kötődésű közösségi médiaoldalakat, csoportokat olvassák, többször találkozhatnak Fehér Zsolt és Ticz Ágnes bejegyzéseivel. Közös jellemzőjük, hogy bőszen védik a polgármestert és annak álláspontját, párhuzamosan széttrollkodják politikai ellenfeleik bejegyzéseit, miközben úgy tesznek, mintha egyszerű érdi állampolgárok lennének.

Képtalálatok a következőre: fehér zsolt

Egy viccesnek szánt cikkben maga Fehér Zsolt próbált elébe menni a dolgoknak, mikor azt írta, hogy havonta több millióért dolgozik a Városházának kommunikációs tanácsadóként.

2020. február végén szomorúan tapasztalhattuk, hogy míg az előző polgármester idején minden szerződésről a jogszabályoknak megfelelően az „Üvegzseb” rovatban közzétették az információkat, az új polgármester megválasztása óta egyetlen (!!) szerződés sincs fent!

Az új érában tehát az Üvegzseb mattá vált és a Városháza elkezdett titkolózni.

 

 

Megbízható   – és legális – forrásból viszont értesültünk, hogy Fehérné Ticz Ágnes cége szerződést kötött a polgármesterrel arra, hogy a városvezetés üzeneteit közvetítse az interneten. Ebben azt is kikötötték, hogy   teljesítési segédet vehet igénybe – aki vélhetően a férje.

 

 

 Ha megnézzük a megbízási szerződés tartalmát, világossá válik, miért is írogatnak „érdi polgárként” olyan lelkesen Fehérék:




De ami a leginkább döbbenetes: ezt óránként 11.430 Ft-ért végzik, a havi limit pedig majdnem 700.000 Ft!

 

Tehát ezen eltitkolt szerződés alapján évente 8.2 millió Ft-ot, a polgármester megbízásából még hátralevő időszak alatt közel 40 millió Ft-ot fizetnek ki az érdi adófizetők többek között azért, hogy a Fehér-házaspár Csőzik Lászlót fényezze a Facebookon!

Tehát ez a havi 700 ezer forint közpénz ennek a táraságnak "aprópénz".... Önöknek is aprópénz lenne ekkora összeg? Igazán kíváncsiak lennénk azokra a.tanácsadói szerződésekre, amelyeket nem aprópénzért kötöttek.

süti beállítások módosítása