Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

Érd vezetését nem érdekli a koronavírus

2020. március 04. - Érdi Oldal

Múlt héten kérte az érdi városvezetést arra T. Mészáros András volt polgármester, hogy vegye komolyan a koronavírus miatt kialakult helyzetet, és segítse a tájékozódásban az érdieket. Csőzikék helyett az ÉrdMost hírportál "válaszolt", megszellőztetve (LOL), hogy Csőzikék hamarosan(!) megtárgyalják(!!) az intézkedési tervet, amit aztán vélehetően nyilvánosságra is hoznak. Mindeközben az ország szinte összes nagyvárosában és a fővárosi kerületekben is ez már a múlté, és javában tart a lakosok felelős tájékoztatása.

Képtalálatok a következőre: koronavírus

Az ország talán valamennyi bölcsődéjében, óvodájában és iskolájában, valamint önkormányzati intézményeiben közzétették már a szülők és a dolgozók számára azt a felhívást, amely a a járvány miatt szükséges megelőző intézkedések leírását tartalmazza. Közzétették a elsőlégúti fertőzések megelőzése érdekében javasolt teendők listáját is és kikerültek a mosdókba az ilyenkor fokozottan betartandó kézmosási szabályok. Magyarországon, ahol egyelőre nincs koronavírssal fertőzött beteg, ez a legtöbb, amit egy önkormányzat megtehet. Nem nagy feladat, gondosságot és odafigyelést igényel mindössze és némi szervezettséget.

Ehhez képest Érd még csak ott tart, hogy a polgármester és slepje az asztalára várja az "intézkedési tervet" - bármit is jelentsen ez. Ezt majd jól megvitatja mind a sok párt és szervezet, az egyikhozzáteszi, másik elveszi majd a magáét, jól megcsócsálják, hogy aztán nagy dérrel-durral, facebook posztok tömkellegével bemutatssák a nyilvánosságnak. Bezsebelik majd a Fehér Zsolt és felesége által havi többszázezer forintért kreált dicsérő kommenteket és lájkokat, majd mossák kezeiket.

Mire ezzel megvannak, vége is a járványnak, amit remélhetőleg ép bőrrel úszunk meg mindannyian.

Azt, hogy poliitkai ellenfél áldozatául váljon a vírusnak, kizárólag ők, liberális felebarátaink remélik.

Mi viszont koncentráljunk a feladatra.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

süti beállítások módosítása