Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

RENDŐRSÉGGEL FENYEGETI OLDALUNKAT ÉRD POLGÁRMESTERE

Amíg csak lehet, megírjuk az igazat!

2020. május 23. - Érdi Oldal

A rendszerváltás utáni Érd történetében példátlan módon a rendőrséget küldte a város egyetlen ellenzéki oldalára Csőzik László polgármester. Az egykor liberális politikus ezt az utat választotta a hiteles és igaz tájékoztatás helyett.

Tovább

CSAK KEDDTŐL FOGADNAK AZ ÉRDI ÓVODÁK?

Se a polgármester, se a média nem adott időben tájékoztatást

Mióta a kormány bejelentette az óvodák, bölcsődék újranyitását, felelős vezetőhöz méltóan H.Csőzik facebook oldala, lakájmédiájának felületei másról sem szólnak, mint, hogy mikor, hogyan vihetik a szülők gyermekeiket ismét közösségbe. Ja nem.  

Tovább

300 ÚJ MUNKAHELYET HOZOTT VOLNA ÉRDRE A JYSK

Csőzikék miatt végül Ecsert választották

Nem Érden valósítja meg a JYSK a 200 millió euró értékű beruházását, amellyel egy új, regionális raktárbázist hoz létre Magyarországon. Az építkezés a Budapest szomszédságában lévő Ecseren kezdődhetett meg. A dán cég az érdi kézilabda csapat kiemelt szponzorációjától sem zárkozott volna el.

Tovább

ÉRDLIGETI PARK: VAJON MIKOR NYITHAT?

Tavasszal nyithatott volna az  Érdi Városliget az érdligeti Papi földek néven ismert területen. Orbán Viktor miniszterelnök és T. Mészáros András akkori polgármester írta alá 5 évvel ezelőtt a Modern Városok Program szerződését, ami több mint 40 milliárd forint forrást biztosított Érd építésére.…

Tovább

Lengyel Péter: "A tulajdonosnak nincs joga beleszólni személyügyi kérdésekbe"

Nő a káosz az érdi kézilabda körül

„Bosszantó helyzet” – így jellemezte az önkormányzat által felkarolt új szurkolói csoportnak a kézilabda körül kialakult káoszt Lengyel Péter, a balliberálisok frakcióvezetője az önkormányzat sport bizottságának elnöke. Mint írta, megérti az elégedetlenkedőket, hiszen ő is „sokkal gyorsabb…

Tovább

CSŐZIK MEGINT LÓDÍTOTT - MÉGSEM NYERT ÉRD A FUTÓPÁLYA PÁLYÁZATON

Csőzik polgármester korábbi állításával ellentétben mégsem kapta meg Érd a parkvárosba álmodott 75 millió forintos futópályára a kért támogatást. Kevesebb facebook-lájk, nagyobb körültekintés talán eredményesebb várospolitikát eredményezne, és nem kellene égnünk az ilyen fiaskók miatt.

Tovább
süti beállítások módosítása