Kritikusan - Tényszerűen - Őszintén

Érdi Oldal

Érdi Oldal

Lepkepukival válaszol a botrányokra a városvezetés

2020. február 13. - Érdi Oldal

Napokig hallgatott a városvezetés és az érdi média a város jelenleg  legfontosabb ügyeiről: a jegyző menesztéséről, a 300 milliós tartózást jelentő menza-gate-rőla polgármesteri hivatal középvezetőinek felmondásáról, a sasvárosi rendelő hónapok óta indokolatlan zárva tartásáról. Ám tegnap a hallgatás véget ért. Megérkezett a válasz. Bombát akart robbantani Csőzik, de csak pállott szagú puki lett belőle.

Képtalálatok a következőre: bűz

Kétmillió forintos uniós bírság. Ezt bírták kitalálni. A Főtéren propaganda célból felállított alkalmi jégpálya összegének ötöde. A 300 milliós közétkeztetési tartozást elsikálni hivatott cudar ügyvédekre költött megbízási díjak töredéke. 

Csőzik ügyvéd-polgármester, Varga kabinetfőnök, Szűcs és Tetlák alpolgármesterek, valamint nyilván valamelyik cudar ügyvédkolléga, akik napok óta azon törték oktondi kis buksijukat, hogy mivel terelhetnék el a figyelmet azokról a botrányos ügyekről, amelyek a napokban a fejükre szakadtak. 

Ezt bírták kitalálni.

Már tegnap reggel lehetett tudni, ami a hivatalos nyilvánosságban - az ÉrdMost felületén és Csőzik facebook-oldalán - csak délután, este kapott teret, jelesül, hogy mit agyalt ki az Agytröszt Zrt a polgármester irodájában. Tudni lehetett, hiszen az eltartott siserehad, a kampányban trollkodással is jeleskedők már reggel óta kommentekben lőtték a felderítő tüzet a posztjainkat megosztó bejegyzések alatt. Aztán Csőzik politikai propagandistája az átlátszón megadta a jelet. 

Ezt a viccnek is gyenge kétmillió forintos bírságot. Ezt bírták összehozni. 

Ők, akik 2006-ban igazoltan! több mint 3,5 milliárd hiányt hagytak a városra. Ők, akik 2006-ig a város vagyonának nagy részét eladták.

Ezt bírták kitalálni.

Egy kétmillió forintos uniós bírságot. Ez olyan,mintha valakit, aki 50 millióért házat épít, megbírságolnak 50 ezer forintra, mert... mert csak. Csak hogy a bírságoló osztály  igazolja saját létjogosultságát. 

2006 és 2018 között a város közel 130 milliárd forint uniós és hazai pályázati és támogatási forráshoz jutott. Ehhez viszonyítva egy kétmilliós bírság finoman szólva is lepkefing. Ezt a lanyha pukit eresztette tegnap este Csőzik az érdiek orra alá. 

És most ezt a város pályzatokon elnyert pénzeihez képest tényleg láthatatlan összeget fogják csőzikék arra használni, hogy lejárassák vele a jegyzőt, az előző városvezetést és mindenkit, akik nem úgy gondolkodnak a világról, ahogy ők.

Ezt a pukit. Amit egy perc alatt kiszellőztetünk.

Csőzik, Csőzik... Mostantól a neve előtt szereplő H. már nem csak azt jelenti, hogy hazug... 

süti beállítások módosítása